Se videoer med events på Danmarks Mentale Sundhedsdag

Se videoer og tv-indslag om events på Danmarks Mentale Sundhedsdag i 2019.

IMG_6861.JPG

Vi var med på besøg hos Aviatec I Nørresundby og Agilent Technologies, da de to arbejdspladser fejrede Danmarks Mentale Sundhedsdag. Vi har også lagt et par links til nyhedsindslag i to TV2-regioner fra den 10. oktober 2019, hvor Danmarks Mentale Sundhedsdag for første gang blev afviklet. 

 

Danmarks Mentale Sundhedsdag er et initiativ fra Velliv Foreningen. Dagen blev udviklet i samarbejde med en række partnere med det formål at skabe samtale og læring om mental sundhed på landets arbejdspladser.

Over 500 arbejdspladser fik bevilget op til 10.000 kr. til et event om mental sundhed på Danmarks Mentale Sundhedsdag. Torsdag den 10. oktober – og nogle på andre dage i uge 41 – foregik der en masse seriøse, sjove og spændende foredrag, workshops og udflugter. Alle med mental sundhed på programmet.

Mange af arbejdspladserne delte deres oplevelser med Danmarks Mentale Sundhedsdag ved at bruge hashtagget #Danmarksmentalesundhedsdag på de sociale medier. 

TV2 Nyhederne og TV2 News var blandt de store og små medier, der dækkede dagen. Også flere af TV2’s regionalstationer var tilstede og besøgte et event i deres lokalområde.

Se TV MidtVest på udflugt med Multimontage fra Stoholm

Se TV2 Bornholm på besøg hos Fugato