Executive Ledelsesrådgivning eller Pre-Board-session

Ledelsesrådgivning om trends, tech og strategisk forretningsudvikling og kommunikation

Tema
Arbejdsglæde Kommunikation Forandringer og organisationsændringer
Type
Workshop Teambuilding Andet

EXECUTIVE LEDELSESRÅDGIVNING
Stifter af Humtech og leder og ledelsesrådgiver gennem tyve år Grith Okholm Skaarup tilbyder skræddersyet ledelsesrådgivning både med en ledergruppe eller i 1:1 executive rådgivning .

Forløbet er rettet mod ledere, som har brug for strategisk, kyndig og nærværende ledelsesrådgivning og vejledning inden for Grith Okholm Skaarups ekspertiseområder med trends, tech, strategisk forretningsudvikling og kommunikation.

PRE-BOARD
Grith Okholm Skaarup er også aktiv som medlem og forkvinde i en lang række boards og bestyrelsesbetjening. Det er derfor også muligt at lave tiltaget som en pre-boarding-session f.eks. med afsæt i et konkret behov eller en problemstilling - evt. med henblik på potentiale for senere tilknytning til Advisory Board eller Bestyrelse.

Ekspertiseområder:

- Digital forretningsudvikling og ny teknologi
- Trends og innovation i ledelse, organisationsudvikling, arbejdsliv og livsdesign
- Strategisk kommunikation, marketing, bæredygtighed og CSR/ ESG
- Internationalt netværk og interkulturel forståelse

Grith Okholm Skaarup er er en dreven forretningsstrateg til at øge potentialer, trivsel, sundhed, mening og værdiskabelse internt og eksternt. Hun hjælper med at skabe langsigtet og bæredygtig værdi og vækst i virksomheder, ledelse, samarbejder og partnerskaber både lokalt og globalt.

Hun er specialiseret i nye tendenser inden for fremtidens arbejdsliv og lederskab ift. teknologiske forandringer og menneskelige behov. Grith Okholm Skaarup kommer med tyve års erfaring med ledelsesrådgivning i arbejdet at nytænke organisationsdesign, ledelse, strategi, innovation, kultur og kommunikation og med stort internationalt netværk og interkulturel indsigt.

Hun er aktuelt medlem af 6 boards på tværs af brancher og landegrænser og fast tilknyttet som advisor og ledelsesrådgiver til flere toneangivende virksomheder i ind- og udland.

En skræddersyet Executive Ledelsesrådgivning eller Pre-Boarding vil hjælpe med at tage din virksomhed og ledelse til det næste niveau for at skabe værdi, vækst og mening.