Hver dag er en god dag!

Et foredrag, der sætter fokus på mening, værdier, gå efter drømme samt at vi selv har ansvaret for, at hver dag skal være en god dag. Foredraget kan f.eks. bruges som inspiration til at turde tale om svære ting på arbejdspladsen som sorg og livskriser.

Tema
Stress Arbejdsglæde Samarbejde Kommunikation Forandringer og organisationsændringer Andet
Type
Foredrag

Få et livsbekræftende hudløst ærligt og inspirerende foredrag, der tager udgangspunkt i Anja Enggrens personlige historie.

Anja mister sin mand i 2003. Som 34-årig står hun som enke og enlig mor til deres 5-årige datter. Præcis 10 år senere får hun konstateret samme modermærkekræft, som hendes mand døde af.

Hvordan kommer man videre derfra? Hvordan formår man at fokusere på at få det bedste ud af livet - hver dag?

For Anja blev "mening" nøgleordet, og hun brugte denne og andre værdier, som pludselig blev meget tydelige for hende, som ledestjerne i sit liv til at gå efter sine drømme. "Når døden bliver nærværende i vores liv, bliver livet værdifuldt. Jeg bruger mine "bump" på vejen til at leve livet meningsfuldt efter devisen "hver dag er en god dag, og det har jeg selv ansvaret for".

Anja er forfatter til bogen "Bliver jeg glad igen?". Hendes mission er i særlig grad at brede viden om sorghåndtering på arbejdspladser, og at vi kan bruge bump som løftestang til et meningsfuldt liv.