Josefine Campbell, Forfatterforedrag

Er du klar eller kapret?


Tema
Arbejdsglæde Forandringer og organisationsændringer Kommunikation Samarbejde Stress Sygefravær
Type
Foredrag

Foredraget handler om, hvordan I kan blive bedre til at lede og samarbejde i det moderne arbejdsliv.

Ønsker I, sammen med jeres kollegaer, at være klar til at yde dit allerbedste, selvom I ikke altid ved, hvad vej båden vender? Det kræver, at I er mentalt klar og at jeres personlige energi er god. Når I fokuserer på det, vil I opleve at blive bedre til at lede og samarbejde – og til at skabe resultater.

I vil få: Inspiration til hvordan I kan øge energien i dit arbejdsliv. Praktiske eksempler fra erhvervslivet og en mørk jiu jitsu natbane, der kan gøre jer og jeres team mere klar. Indsigter som kan styrke jeres lederskab og gøre jeres samarbejde med andre bedre.

Foredraget handler om, hvordan man som professionelt individ og team fundamentalt kan blive bedre til at samarbejde, lede og blive ledt. Hør om hvad Josefine, som tidligere firedobbelt Danmarksmester i jiu jitsu og som coach for ledere i virksomheder som Novo Nordisk og Carlsberg Gruppen, har erfaret, der kan gøre dig mere klar til at performe igennem samarbejde og ledelse.

Der kan være en række øvelser, værktøj og break-outs, som skaber involvering, engagement og en god oplevelse hos deltagerne.

Dette foredrag er baseret på min bog: “Er du klar eller kapret?”

Lokation

Vis lokation på Google Maps