Kvalitetstjek på arbejdsglæde og trivsel

En stop-op dag med fokus på gode vaner

Tema
Stress Samarbejde Forandringer og organisationsændringer
Type
Foredrag Workshop

Vaner og mønstre opstår naturligt i arbejdsfællesskaber. De fleste var hensigtsmæssige ved starten. Mere af det samme er ikke altid løsningen på de udfordringer, der opstår i et arbejdsfællesskab. Nogle gange skal der en forstyrrelse eller et stop-op til for at snakke om hvad vi kan gøre for at fastholde og udvikle trivslen og arbejdsglæden i hverdagen.

Vi vil på en involverende måde inspirere jer til at se på jeres hverdag fra nye vinkler. Vi vil også tage afsæt i ’Spørgsmål der flytter’, hvor vi zoomer ud, danner grundlag for nye skridt henimod enten fastholdelse af den gode trivsel, hvad I gør godt og hvordan I udvikler samspillet på tværs af opgaver/afdelinger. Alt sammen for at fremme den mentale sundhed.

Det får I ud af arrangementet.
Et mellemrum i en travl hverdag, hvor I får et kvalitetstjek på jeres trivsel og arbejdsglæde. Dagen vil blive et skønt mix af foredrag, gåtur, mini-workshop og gruppeøvelser, hvor der er højt til loftet. Tonen er uformel, I får en praktisk, lærerig og anderledes dag sammen med nye fokuspunkter.

Vi tror på at den mentale sundhed på arbejdspladsen er afgørende for at udvikle sunde og bæredygtige virksomheder.

Glæd jer - det gør vi.

Kontakt
Anette Raaby
Mail: info@kongruens.dk
Tlf. 21290845