Marie Brixtofte, Forfatterforedrag

Hvordan vi sikrer mental sundhed på arbejdspladsen

Tema
Arbejdsglæde Samarbejde Kommunikation
Type
Foredrag

Marie vil i dette foredrag gøre os klogere på vores rygsæk – den rygsæk vi hver især har med os, også på arbejdspladsen, og som er fyldt med strategier, som var hjælpsomme, da vi var børn, men som kan spænde ben i voksenlivet. Marie giver mulighed for, at hun og publikum i fællesskab kan reflektere over, hvordan rygsækken kan skabe benspænd på arbejdspladsen, i forhold til hvordan vi danner relationer, hvor meget (eller lidt) ansvar vi hver især tager, om vi bøvler med angsten for at blive afsløret, lavt selvværd, behov for anerkendelse eller kontrol, eller begyndende stress-symptomer.

Vi skal nemlig blive klogere på os selv, for at kunne passe på os selv, men også så vi bedre kan passe på hinanden. Marie vil også kigge på, hvad vi kan blive udsat for på en arbejdsplads og hvordan det kan aktivere det der ligger i rygsækken.
Gennem Maries karriere, både som økonom og psykolog, har hun udviklet redskaber, som i vil få med hjem, og som vil gøre jer mere robuste og derved højne den mentale sundhed på arbejdspladsen. Vi skal blandt andet en tur i selvværds-fitnesscentret, sidde på bunden af en brønd og lære at modtage feedback uden at blive ramt.

Lokation

Vis lokation på Google Maps