God kommunikation skaber bedre trivsel

Når vi går skævt af hinanden, skyldes det ofte dårlig og uklar kommunikation. På denne workshop lærer du at skærpe din kommunikation både verbalt og non-verbalt. Når kommunikationen er klar og tydelig, så opstår der ikke misforståelser og trivslen øges, fordi din modtager ved, hvor han/hun har dig. Det kan godt være, at vi har travlt og er pressede i vores hverdag, men med øget fokus på klar og tydelig kommunikation kan mange misforståelser undgås. Når vi forstår hinandens model af verden, skabes der tryghed, vished og bedre trivsel.


Tema
Arbejdsglæde Kommunikation
Type
Workshop

På denne workshop i Personlig Kommunikation vil I få nyttige metoder og værktøjer til effektiv kommunikation, der fremmer jeres karisma og evne til at nå jeres mål.

Lær, hvordan I kan skærpe jeres kommunikation og styrke jeres formidling til medarbejdere og kollegaer, så I udover blot at knokle frem mod målet også trives undervejs. Få større indblik i jeres egen kommunikation, så I får jeres budskaber ud, hvor I ønsker det, og lær at lytte oprigtigt ind til, hvad jeres kollegaer kommunikerer. Når I forstår hinanden (også selvom I ikke altid er enige), så trives I også bedre.

På denne workshop lærer du:

  • Hvordan øger du effektiviteten i din kommunikation?
  • Hvordan kan du kommunikere på flere niveauer på samme tid?
  • Hvordan kan du kommunikere på en måde, der får dit budskab til at træde klart og tydeligt frem?
  • Hvordan kan du lære at påvirke andres tilstand ved hjælp af din kommunikation?
  • Hvordan kan du få større indsigt i både din egen og andres tankestruktur?

Denne workshop kan foregå enten indendørs eller udendørs i vandrestøvler i den skønne natur, som det passer jer bedst.