God kommunikation skaber bedre trivsel

Når vi går skævt af hinanden så skyldes det ofte dårlig og uklar kommunikation. På denne workshop lærer du at at skærpe din kommunikation både verbalt og non-verbalt. Når kommunikationen er klar og tydelig, så opstår der ikke misforståelser og trivslen øges fordi din modtager ved hvor han/hun har dig. Det kan godt være at vi har travlt og er pressede i vores hverdag, men med øget fokus på klar og tydelig kommunikation, kan mange misforståelser undgås. Når vi forstår hinandens model af verden skabes der tryghed, vished og bedre trivsel.

Tema
Arbejdsglæde Kommunikation
Type
Workshop

På denne workshop i Personlig Kommunikation vil du få nyttige metoder og værktøjer til effektiv kommunikation, der fremmer din karisma og din evne til at nå dine mål sammen med og gennem andre. Lær hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidling og dialog til medarbejdere og kollegaer, så I udover blot at knokle frem mod målet også trives undervejs. Få større indblik i din egen kommunikation, så du får dine budskaber ud, hvor du ønsker det og lær at lytte oprigtigt ind til hvad dine kollegaer kommunikerer. Når I forstår hinanden (også selvom I ikke altid er enige), så trives I også bedre.

På denne workshop lærer du:
· Hvordan øger du effektiviteten i din kommunikation?
· Hvordan kan du kommunikere på flere niveauer på samme tid?
· Hvordan kan du kommunikere på en måde, der får dit budskab til at træde klart og tydeligt frem? Hvordan kan du lære at påvirke andres tilstand ved hjælp af din kommunikation?
· Hvordan kan du få større indsigt i både din egen og andres tankestruktur?