Mental Robusthed

Det handler om at have fokus på den mentale sundhed. Jeres dag bliver tilrettelagt med små indlæg, øvelser og opsamlinger i fællesskab - alt efter jeres behov.

Tema
Stress Arbejdsglæde Samarbejde Forandringer og organisationsændringer
Type
Workshop

Emnerne kunne være:

Styrk din mentale robusthed - og ja, det er muligt at træne den! Dagen vil formidle viden omkring de bærende elementer for mental robusthed og deltagerne får værktøjer til træning, så arbejdsglæde og trivsel kan vare ved.

Hvordan undgår vi forråelse på vores arbejdsplads? Efter den omtalte sag på Kongsvang har sindene i plejesektoren været i kog. At blive filmet i smug er ubehageligt for både dem der føler sig tvunget til at gøre det og det er ydermere en enorm belastning at leve med truslen for personalet. Samarbejde styrker fællesskabet

Glæd dig til en dejlig dag sammen med dine kolleger. Du får inspiration og nye værktøjer med dig hjem. Program med små oplæg og øvelser vil fylde dagen. Der er frokostpause undervejs 😊

”Forandring – hvordan tackler man det?” Det vi skal snakke om i dag er, hvordan forandring påvirker jer og hvad i kan gøre ved det. I får viden om hvad der sker og får lov til at tænke lidt mere over, hvordan det kan blive godt igen.

Den mentale Sundhedsdag kan give et løft og et boost i en travl hverdag. Mit ønske er, at gøre en forskel for deltagerne og komme langt ud over et skuffe-foredrag. Der kan vise sig emner I aldrig har berørt før eller det kan være en opfriskning af det gode arbejdsmiljø I allerede har på stedet. I alle mine tilbud får I en engageret og nærværende underviser. Jeg lægger mest vægt på, at det tilbud jeg giver, passer til dem der skal modtage.

Mit speciale er at kombinere den fysiske med den mentale sundhed. Siden 1997 har jeg arbejdet med udviklingsprocesser som underviser, leder, mentor og vejleder. Som fysioterapeut og mastercoach ved jeg, at vi skal have fat i både de fysiologiske og psykologiske mekanismer, for at styrke den mentale robusthed.

I dag arbejder jeg som freelance konsulent med psykosocialt arbejdsmiljø og lederudvikling. Jeg håndterer en bred vifte af opgaver indenfor stressområdet og tilbyder Temadage, Workshops, Mindfulnesskurser og Stresscoaching. Mit virkeområde ligger primært på sundhedsfaglige og pædagogiske institutioner.