NATURLIG (LIVS)LEDELSE

Udendørs 1,5 timers oplæg som integrerer øvelser i stilhed og refleksion i naturlige omgivelser. Dette hjælper dig med at forbinde dig med dig selv og naturen for at opnå klarhed og perspektiv samt mindre stress.


Tema
Stress Arbejdsglæde Kommunikation Forandringer og organisationsændringer
Type
Teambuilding

Udendørs 1,5 timers oplæg som integrerer øvelser i stilhed og refleksion i naturlige omgivelser. Dette hjælper dig med at forbinde dig med dig selv og naturen for at opnå klarhed og perspektiv samt mindre stress. Introduktion til naturlige og effektive øvelser, som øger nærvær og fokus til at styrke samarbejdet og problemløsning. * Interaktivt oplæg om naturlig selvledelse * Teamøvelser og refleksion i naturen * Styrkelse af intuition og sammenhørighed * Første skridt mod øget tillid og åbenhed Ved at indføre principperne fra ‘Naturlig (Livs)ledelse’ vil I som team opleve en større åbenhed med positiv effekt på energiniveau og skærpet fokus i løbet af dagen. Resultatet er generelt øget mental sundhed og livsglæde, som medfører bedre samarbejde og problemløsning.

DET PRAKTISKE: Introduktion til ‘Naturlig (Livs)ledelse’ kan f.eks. gennemføres på en medarbejderdag for op til 100 deltagere. På 1,5 timers oplæg guides en kort gåtur i naturen nær jeres arbejdsplads eller et særligt naturskønt sted. Der er indlagt bevidsthedstræning og øvelser som øger den mentale sundhed og skaber relationsopbygning på en autentisk måde. Vi går 3-4 km i naturen i et roligt tempo, hvor alle kan være med, når blot man har den rigtige påklædning og fodtøj ift. vejret. 

Lokation

Vis lokation på Google Maps