Sig mig, er det din onkel der er død?

Hvordan selvkritik og stress kan vokse, når vi flygter fra ubehag og falde til ro, når vi møder os selv med omsorg, venlighed og forståelse.


Tema
Stress Kommunikation Andet
Type
Foredrag Workshop

Dorte Olivarius Koustrup har udgivet bogen ”Sig mig, er det din onkel, der er død? – flugten, der øger frygten”. Heri beskriver hun, hvordan hun langsomt gennem mindfulness- og selvomsorgstræning lærer at møde og rumme frygten. Dorte mistede sin søster og far til selvmord, da hun var 15 år. Så frygten for at miste samt udpræget selvkritik var en fast følgesvend for Dorte i over 25 år, indtil hun lærte at møde sig selv, sine tanker og følelser anderledes. Bogen indeholder både hendes egen beretning om de svære tanker og følelser samt konkrete redskaber, som hun underviser i og benytter. Dorte håber, at hendes historie og erfaringer kan være med til at skabe forståelse samt hjælpe andre, der er udfordret.

I dette her foredrag vil du høre lidt om Dortes rejse* ud af frygtens klør, samt blive introduceret for refleksioner, der:

1) træner dig i forholde dig anderledes til dine tanker og følelser, så du ikke bliver forført af disse
2) viser dig en omsorgsfuld måde at møde dig selv på, når du er udfordret, så du ikke øger dit stressniveau
3) Inspirerer dig til at vende dig mod lyset og glæden og dermed øge dit velvære

Foredraget indeholder både refleksioner og kortere perioder med stilhed.

Varighed: 1,5 - 2 timer

Dorte er forfatter og indehaver af Mind the Busy Mind, som har fokus på at øge velvære og glæde ved brug af mindfulness og compassion.

Dorte holder foredrag med udgangspunkt i sin bog ”Sig mig, er det din onkel der er død?”, guider meditationer og afholder workshops i virksomheder og underviser i at skabe ro og glæde samt reducere tankemylder i foreninger og på skoler.
Du kan læse mere om Dorte her: https://da.mindthebusymind.dk/about

Lokation

Vis lokation på Google Maps