TANKESLANKEKUR I NATUREN

Lær at give slip på tankemylder på en nærværende meditations workshop i naturen. Her laver vi øvelser, som træner din bevidsthed til at kunne være til stede i nuet uden at tage dig af alle dine tanker i hovedet. Du vil opleve større mental klarhed og ro.

Tema
Stress Arbejdsglæde Sygefravær
Type
Teambuilding

Du kommer fra hovedet ned i kroppen på en naturlig og afslappet måde. Du får genskabt jordforbindelse, som giver dig en dyb indre ro. Du vil være mere bekymringsfri. Det giver en følelse af livsglæde og evne til at kunne se dig selv lidt udefra. Sådan at du kan styre reaktionen på de tanker, som uundgåeligt opstår i dit sind. Meditation er en god måde at holde en hjernepause på og øger den mentale sundhed, idet meditationen skaber bedre evne til at fokusere og være løsningsorienteret på arbejdet. Meditation er vist at reducere stress og nedsætte sygefravær. Som team kan I lære at meditere sammen, så det kan være en fælles måde at holde pauser på fremadrettet. Sådan så I passer på jer selv og på hinanden på arbejdspladsen.

DET PRAKTISKE: Workshop foregår udendørs som 3 timers workshop i naturen nær jeres arbejdsplads eller et særligt naturskønt sted. Det foregår udendørs som en kombination af stillevandring og meditationsøvelser for min. 4 og max. 25 deltagere. Vi går 3-5 km i naturen i et roligt tempo, hvor alle kan være med, når blot man har den rigtige påklædning og fodtøj ift. vejret. Der skal medbringes et liggeunderlag, et lille tæppe og en flaske vand.

Lokation

Vis lokation på Google Maps