Send ansøgning

Det er nemt at søge om op til 10.000 kr. til et event om mental sundhed på Danmarks Mentale Sundhedsdag den 10. oktober. Tryk på linket til højre eller læs mere om ansøgningens indhold her på siden.

De op til 10.000 kr. skal gå til et event, som skaber samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet – og det skal foregå i regi af arbejdspladsen. Et event må både være sjovt eller alvorligt - eller begge dele. Det er det vigtigste at vide, når der sendes ansøgninger til Danmarks Mentale Sundhedsdag.

Et event skal helst foregå på selve Danmarks Mentale Sundhedsdag den 10. oktober. Men hvis det passer bedst en anden dag i uge 41, så er det i orden at søge om penge til et event, der foregår en a de andre dage i den uge. 

Event

Det er meget frit, hvordan et event skrues sammen, og alle er meget velkomne til at skræddersy et event efter deres helt egen idé. Vi har også samlet inspiration og kontakter, der kan hjælpe med at afvikle et event, som kan ses her. Et event kan også være en blanding af de forskellige forslag.

Jeres egen idé

Foredrag

Workshop

Udflugt

Gør-det-selv

Flere virksomheder sammen

Flere virksomheder kan gå sammen om et event og en ansøgning, men der kan stadig højst søges om 10.000 kr - og der kan kun opgives information om en enkelt virksomhed som ansøger. 

Ansøgning

Når I har valgt, hvad jeres event på arbejdspladsen skal indeholde og hvem, der eventuelt skal hjælpe jer med det, så er I klar til at sende en ansøgning.

Ansøgningen skal beskrive:

  • Indholdet i eventet og hvad det kan gøre for at bidrage til mental sundhed på arbejdspladsen
  • Ansøgt beløb og detaljeret budget
  • Forventet antal deltagere

Resten af ansøgningen handler mest om kontaktinformation, virksomhedens stamoplysninger og lederens godkendelse af eventet.

Svarfrist

Den 1. september lukkes der for ansøgninger, og de 500 udvalgte events får besked i løbet af uge 37.

Udbetaling

Pengene til et event udbetales, når eventet er blevet gennemført. De ansøgere, der har modtaget en bevilling, skal efter eventet er afviklet, sende en mail til info@danmarksmentalesundhedsdag.dk med dokumentation for udgifterne.